Pitmaster Pro
Pitmaster Pro
Deze workshop wordt gegeven in onze Mancave op het terrein bij Van Roekel BBQ of in onze BBQ Shop aan de BAR-BQ. Hier gaan we aan de slag als echte pitmaster. De tijd zal zijn van 16:00 tot 20:00. Deze 'Pro' workshop sluit perfect aan op de workshop Pitmaster Basis.
Wat we gaan doen:
- Meer toelichting geven op het BBQ jargon zodat je beter de termen leert te begrijpen en kan toepassen.
- Uitleg over “Classic Amerikaanse BBQ” met specifieke bereiding hiervan.
- Ook gaan we dieper in op hoe deze BBQ manieren worden gebruikt tijdens de internationale wedstrijden.
- Welke delen van het rund/varken of kip kun je op de BBQ bereiden en welke BBQ- techniek kun je daarvoor gebruiken.
- Onze vlees sommelier zal een deel van rund of varken voor jullie uitsnijden met de uitleg welk deel waarvoor gebruikt zal worden.
- Hoe gaan we vervolgens de rubs gebruiken, marineren of injecteren.
- Hoe gaan we dit alles presenteren voor onze gasten (tot een volledig gerecht)
- En dan natuurlijk proeven!
Aan het eind van deze dag/avond ben je zeker in staat om thuis een hele andere BBQ aan vrienden en/of familie voor te schotelen. Ben je nieuwsgierig geworden, schrijf je dan snel in voor deze workshop. We zullen maximaal met 16 personen zijn dit omdat we graag iedereen de kans willen geven om alle vragen die er zijn te kunnen beantwoorden en iedereen de volledige aandacht te kunnen geven.
Alles wat we deze avond behandeld hebben zullen we jullie meegeven als naslag werk, met recepturen tips en tricks. Verder krijg je deze middag/avond ook nog de kans om aankopen te doen in onze BBQ shop met een aantrekkelijke korting.
Wij bieden deze middag/avond aan voor een bedrag van € 85,00 per persoon. De workshop zal bij minimaal 10 deelnemers doorgang hebben. Mocht dit aantal niet bereikt worden dan bestaat de mogelijkheid deze op een andere datum zullen inplannen. Nieuwsgierig geworden kijk snel in de agenda wanneer je kunt inschrijven voor deze unieke workshop.